Website laten maken in Kortrijk

Als zelfstandige met passie voor webdesign en -ontwikkeling, kan ik jou helpen om een professionele en effectieve online aanwezigheid op te bouwen. Ik heb ruime ervaring in het bouwen van websites voor kleine en middelgrote bedrijven in verschillende sectoren.

Wat ik bied

Ik bied verschillende pakketten aan voor het bouwen van websites, zodat je de optie hebt om te kiezen wat het beste bij jouw behoeften past. Hieronder vind je een overzicht van mijn diensten:

  • Website ontwerp en ontwikkeling: Ik zorg voor het ontwerp en de ontwikkeling van een website die perfect past bij jouw bedrijf en doelgroep. Dit omvat ook de integratie van alle noodzakelijke functies, zoals contactformulieren, een blog, enz.
  • Responsive design: Alle websites die ik bouw zijn geoptimaliseerd voor verschillende apparaten, zodat jouw website er altijd optimaal uitziet, ongeacht het apparaat dat wordt gebruikt om het te bekijken.
  • SEO-optimalisatie: Ik zorg voor het optimaliseren van jouw website voor zoekmachines, zodat jouw website beter gevonden wordt in de zoekresultaten.
  • Onderhoud en updates: Het is belangrijk om jouw website up-to-date te houden en te voorzien van de nieuwste beveiligingsupdates en functies. Ik zorg voor het periodiek onderhoud van jouw website en de implementatie van eventuele updates.
  • Advies en support: Ik sta altijd klaar om jou te adviseren en te ondersteunen bij vragen en problemen met betrekking tot jouw website.

Waarom kiezen voor mijn diensten

Als eenmanszaak ben ik flexibel en kan ik mijn diensten aanpassen aan jouw specifieke wensen en behoeften. Bovendien ben ik altijd bereikbaar en betrokken bij het bouwproces van jouw website, van begin tot eind. Dit zorgt voor een persoonlijke aanpak en een betere communicatie tussen ons.

Nood aan een nieuwe website? Neem gerust contact op!